Tecnologia de impressão 3D em Arte e Design

Tecnologia de impressão 3D em Arte e Design

Tecnologia de impressão 3D em Arte e Design

图片
 
Kunst en design is een vak dat wordt aangeboden door universiteiten met als hoofdvak industrieel ontwerp, milieukunstontwerp en visuele communicatie. Dit houdt zich ook bezig met beeldende kunst, ergonomie, beeldhouwkunst, architecturale fundamenten, meubelontwerp, decoratieve cultuur; landschapskunst, kleurenpsychologie; materiaalkunde; onder andere softwarebediening en modelbouw. Deze laboratoria voor kunst en design hebben een lange geschiedenis in de universiteiten. Door de verandering van de tijden zijn de meeste traditionele experimentele onderwijsmethoden van kunst en ontwerpen echter niet langer toepasbaar in het moderne kunstonderwijs. Aan de andere kant, door de introductie van 3D-printtechnologie, met name SLS-technologie, die de noodzaak van ondersteunende structuren tijdens het printen wegneemt, doorbreekt het volledig de beperkingen die worden opgelegd door traditionele technieken. Dit maakt de gemakkelijke en nauwkeurige realisatie van de creatieve ideeën van studenten mogelijk, waardoor hun ontwerpinnovatie en creatieve vaardigheden snel worden verbeterd.
 
图片

De ontwikkeling van de 3D-printindustrieiscultivatIng Professionals op het gebied van 3D-printen. Er is momenteel een enorme talentkloof in de hele sector, terwijl de huidige arbeidsmarkt geen sterke talentondersteuning heeft. Universiteiten hebben 3D-printtechnologie geïntroduceerd om gespecialiseerde laboratoria op te zetten die studenten versterken'algemeen begrip van kunst en design majors. Door het te doen, consolideert het studenten'toepassingsmogelijkheden in 3D-ontwerpsoftware en verbetert hun begrip en bedieningsmogelijkheden van 3D-printers. Het is gericht op het bevorderen van creatieve, veelzijdige talenten met praktische vaardigheden voor de samenleving, waardoor de werkgelegenheidsvooruitzichten voor deze studenten verder worden vergroot.
 
图片

Een typisch voorbeeld wordt gegeven door een bepaalde kunstacademie's 3D-printenIng Lab dat de samenwerking tussen"industrie-universitair-onderzoek". Dit omvat een diepgaande samenwerking met ondernemingen om gezamenlijk 3D-printen te bouwenIng Labs die complementair gebruik maken van professionele talentbronnen met bedrijfsapparatuur, het delen van technische middelen op basis van middelen door studenten te integreren'creatief denken in de technische praktijk van bedrijven Tijdens een gesprek dat ik had op de kunstacademie, kreeg ik te horen over een cultureel en creatief project van de overheid met betrekking tot 3D-printen waarvoor ze zich in alle provincies voorbereiden. Gezien de grote omvang van het project zijn verschillende factoren, zoals drukwerk'oppervlakte-effect, uitgebreide mechanische prestaties, weersbestendigheid, productiecyclus en productiekosten werden door het verantwoordelijke team van de kunstacademie overwogen met betrekking tot tientallen 3D-printprocesapparatuur die momenteel in het laboratorium te vinden is. Uiteindelijk werd algemeen overeengekomen dat het TPM3D S260-printsysteem zou worden gebruikt voor de productie.

Momenteel, in het onderwijzen van de majors van kunst en design aan universiteiten, de toepassing van 3D-printen heeft een rol gespeeldveelbetekenend rol in het schoolonderwijs, het leren van studenten, studentenwerk, schoolonderzoek en bedrijfsontwikkeling. Als iemand geïnteresseerd is, kan hij of zij contact opnemen met TPME3D voor het promoten van"industrie-universitair-onderzoek"gezonde ontwikkeling binnen de kunst- en designsector.

Compartilhe este Post: